De workshop

Upgradespirit workshopDe workshop

Heb je ontdekt dat je duurzamer met jezelf zou willen omgaan? Wil je niet steeds hetzelfde voor jezelf blijven creëren? Wil je een betere versie van jezelf uitgeven? Dan is deze workshop die inzicht en gereedschap geeft wellicht iets voor jou.

De inhoud is gebaseerd op je 4 basis krachten:
1. Je willen; wat wil je eigenlijk?
2. Je voelen: wat voel je eigenlijk?
3. Je denken: wat gaat er allemaal door je hoofd?
4. Je doen: hoe handel jij in het dagelijkse leven?

Wat zou er gebeuren als je deze 4 bewust op elkaar afstemt en laat samenwerken vanuit jouw kern?

Hoe beter je de krachten kent en hoe zuiverder je ze samen inzet, hoe bewuster je je leven richting kunt geven. Want zonder dat we het in de gaten hebben (onbewust dus) sturen we het leven vaak met de ene kracht naar links (ik wil dit) en op hetzelfde moment met de andere kracht naar rechts (en ik doe iets anders). En dat kost heel veel energie!

Je zou het ook zo kunnen zien; deze 4 krachten zijn als de 4 wielen van jouw eigen unieke auto. De juiste bandenspanning is essentieel. En de uitlijning van de 4 is wezenlijk! Het bepaalt hoe je vooruit komt (of niet) in de omgeving waar je rijdt. Bovendien heb je ook nog zelf een stuur in handen in de vorm van je eigen vrije wil en keuze! Hoe mooi kan het zijn!

Durf jij het aan om met humor en respect de inhoud van jouw willen, voelen, denken en doen te onderzoeken en ze daarna op elkaar af te stemmen? Op die manier kan je een “ge-upgrade” versie van je zelf, jouw zijn, uitgeven en je persoonlijke doelen op een natuurlijke wijze behalen.

Het unieke aan deze workshop is dat je leert om bewust oorzaken te creëren zodat er dan ruimte is om de gewenste gevolgen vanzelf te kunnen laten ontstaan (gebaseerd op de quantum theorie). En dat is anders dan wat we geleerd hebben. We zijn namelijk gewend om vanuit ingesleten patronen en overtuigingen te reageren op wat er vanuit de buitenwereld op ons afkomt. En dat geeft steeds dezelfde soort resultaten. Herkenbaar?

Wil je je inschrijven? Je bent welkom! De workshop kent diverse werkvormen en gaat uit van een eigen casus. Er zijn 5 bijeenkomsten van 2 uur (met eventuele uitloop). De workshop kan zowel individueel als in een kleine groep gevolgd worden. De investering bedraagt 750€.

Ervaringen van eerdere cursisten:
“Ik vind je een warm en prettig mens, voelde me meteen op m’n gemak bij jou. Je straalt rust uit, maakt een opgeruimde indruk en dat had een positieve uitwerking op mij. Je hebt me meerdere malen een spiegel voorgehouden, me dingen van een andere kant leren zien. 

“We hebben een aantal heel prettige en fijne bijeenkomsten gehad waar we met de thema’s Willen-Denken-Voelen-Doen aan onszelf gewerkt hebben. Er heerste een ontspannen en veilige sfeer waarin het makkelijk is om ervaringen met elkaar te delen en gevoelens aan de oppervlakte te laten komen. Door met elkaar te praten zonder oordeel en door de oefeningen in de workshop, kwam ik tot nieuwe inzichten waar ik wat mee ga doen. Ook de ontspanningsoefeningen zijn erg prettig om te doen, je bent daarna helemaal relaxed. Het was iedere keer weer jammer als de bijeenkomst voorbij was, dan had ik alweer zin in de volgende keer. Je hebt wel enige zelfkennis nodig en je moet ook kunnen reflecteren, dat is denk ik wel een voorwaarde om een dergelijke workshop over bewustzijn te kunnen volgen.