Annet

Mijn naam is Annet Schoenaker.

Graag zet ik mijn creativiteit en kennis in om je te ondersteunen. Ik deel mijn perspectief in het vertrouwen dat jij daar ook iets aan hebt. Mijn doel is om me, op geheel eigen wijze, in te zetten voor een wereld die werkt vanuit de kern en daardoor meer authentiek, vrij en gezond gespannen is. That’s the spirit!

Van jongs af aan heb ik er plezier in om zaken goed te organiseren. En daarmee bedoel ik te ordenen, structureren en inrichten op een eenvoudige en praktische wijze. Dit heb ik jarenlang mogen doen in diverse rollen binnen automatiseringsprojecten in de zakelijke dienstverlening en de zorg. Echter deze eigenschappen zet ik nu ook in voor mijn workshops.

Want op een gegeven moment ben ik begonnen met een yoga opleiding vanuit een weten dat er meer moet zijn in het leven. En dat is er! Ik volgde de 4-jarige erkende docentenopleiding Hatha yoga bij de Blikopener in Tilburg met extra specialisatie modules. Ook volgde ik o.a. het basisjaar adem- en ontspanningstherapie methode Dixhoorn, 2 jaar opleiding in de tarot (daar zit immens veel psychologie in!) en het basisjaar effectieve intuïtie bij Carolina Bont. Daarnaast heb ik heel veel boeken over bewustwording gelezen en getoetst in de praktijk van het dagelijkse leven. Alle opgedane wijsheid vanuit diverse stromingen voegde ik samen en van daaruit is mijn unieke workshop ontstaan.

Enne … door een “upgrade spirit”-actie van mezelf had ik de eer om een intensieve en inspirerende workshop te volgen bij de volgende mensen:

Joe Dispenza: “Changing the habit of being yourself”.
Me & Joe Dispenza

Keisha Crowther: Shaman and wisdom keeper.
Keisha Crowther

Gregg Braden: “Bridging science, spirituality and the real world”.
Gregg Braden

Esther Hicks: “Ask and it will be given”.